Homepage  / Vedete / Vedete străine

Justin Timberlake și Jessica Biel, vacanță romantică pe iaht, în Sardinia. De ce au ales să se relaxeze în Italia

Justin Timberlake și Jessica Biel, vacanță romantică pe iaht, în Sardinia. De ce au ales să se relaxeze în Italia
7

de Andra Stana,

Justin Timberlake și Jessica Biel se bucură de o vacanță de vară în Sardinia. Cei doi au fost văzuți bucurându-se de o zi pe un iaht de lux în largul coastei insulei mediteraneene.

Justin Timberlake și Jessica Biel au ales Sardinia, Italia, pentru vacanța de vară din acest an. Un martor ocular a declarat pentru E! News că cei doi, care sunt căsătoriți din 2012, au petrecut ultimele două zile navigând pe Marea Mediterană pe un iaht de lux, alături de prieteni.

În fotografii, Jessica a purtat pe vas un bikini leopard asortat cu ochelari de soare roșii. Între timp, Justin a îmbrăcat un tricou negru asortat cu pantaloni scurți verzi.

Ei s-au îndreptat spre Sardinia pentru o vacanță plină de activități, inclusiv paddle ball, stand-up paddle boarding, caiac și înot, potrivit martorului. De asemenea, au avut parte și de plajă, petrecând o zi pe țărmul nisipos.

„Au rămas extrem de activi jucându-se cu toate tipurile de jucării de apă care sunt pregătite pentru ei pe iaht”, a declarat martorul ocular. Acesta a completat: „Chiar dacă sunt foarte activi, au timp și pentru a fi afectuoși unul cu celălalt ținându-se de mână, râzând și sărutându-se”.

Călătoria în Italia, motiv de sărbătoare

Justin și Jessica au început să se întâlnească în ianuarie 2007 și s-au căsătorit în octombrie 2012, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Italia. Așadar, vacanța din Sardinia nu a fost aleasă la întâmplare. Se pare că cele două vedete s-au întors în Italia pentru a sărbători 10 ani de mariaj.

De la nunta lor, Biel a spus că au trecut prin multe „suișuri și coborâșuri”, cel mai recent când Timberlake a fost surprins ținându-se de mână cu colega sa de platou din „Palmer”, Alisha Wainwright, în noiembrie 2019, scrie pagesix.com.

Justin Timberlake și Jessica BielIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te