Homepage  / Televiziune

„Mâncare pe care”, 7 – 11 noiembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Când am văzut acel desert minuscul…”

„Mâncare pe care”, 7 – 11 noiembrie 2022. Cine sunt noii concurenți. „Când am văzut acel desert minuscul…”

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Mâncare pe care” este difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00! În fiecare săptămână, cinci oameni obișnuiți se întrec pentru un premiu de 5.000 de lei. La finalul episodului de vineri, după ultima cină, concurentul care a adunat cele mai multe puncte este declarat câștigător! Iată cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, în săptămâna 7 – 11 noiembrie 2022.

Cine sunt concurenții de la „Mâncare pe care”, 7 – 11 noiembrie 2022

Mâncare pe care revine” astăzi de la ora 20:00, Acasă, cu o nouă serie de concurenți determinați să câștige titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. În această săptămână, Georgiana, Ștefan, Andreea, Alex și Roxana vor concura pentru premiul de 5.000 de lei. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei create, iar la finalul săptămânii, vom afla cine a strâns cele mai multe puncte și va câștiga râvnitul titlu.

Persoana care va găzdui prima cină din cadrul acestei săptămâni este Georgiana Gheba. Tânăra va propune un meniu compus din salată Caesar ca aperitiv, rață cu piure de cartof dulce și sparanghel la felul principal și Ashta ca desert.

Concurenta o va da în bară încă de la început, când Andreea va refuza să mănânce aperitivul așa cum îi va fi servit deoarece este vegetariană. „Dacă tot nu mănânci puiul, poți să mi-l dai mie?”, o va întreba Ștefan pe aceasta.

Gazda va întâmpina probleme inclusiv la capitolul desert, preparat care va fi apreciat, dar servit într-o cantitate considerată prea mică de oaspeții flămânzi: „Când am văzut acel desert minuscul…”, „Simplu și bun. Păcat că nu e mai mult! Eu aș mai fi vrut o porție”, „L-am mâncat pe tot, mi-a plăcut foarte mult. Cred că mai mergea o porție” vor fi câteva dintre comentariile celor patru invitați.

Unde poți vedea „Mâncare pe care” online

Pentru a vedea ce note va primi Georgiana din partea adversarilor săi, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile ce urmează, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te