Homepage  / Vedete / Vedete străine

Recent premiată la Canneseries, Michelle Dockery („Downton Abbey”) vine la FilmBox Premium, în serialul „Good Behavior”

Recent premiată la Canneseries, Michelle Dockery („Downton Abbey”) vine la FilmBox Premium, în serialul „Good Behavior”

de Redactia Tvmania

În iulie, un nou serial de succes își face loc în grila FilmBox Premium. După apariția din ”Downton Abbey”, Michelle Dockery joacă în ”Good Behavior” (”Comportament adecvat”), un serial american în care îi dă viață lui Letty Raines, total opusul personajului Lady Mary Crawley. Pentru interpretarea sa, Michelle Dockery a primit anul acesta premiul ”Variety Icon” la festivalul ”Canneseries” de la Cannes.

Letty Raines este o hoață care are probleme mari cu drogurile și alcoolul și a cărei viață este foarte aproape de colaps. Abia eliberată condiționat din închisoare, ea încearcă să se reabiliteze pentru a obține custodia fiului său . Când află însă că un asasin plătit a fost angajat să o ucidă pe soția unei persoane publice, se hotărăște să împiedice acest lucru. Dar totul o ia razna, iar ea sfârșește într-o relație periculoasă și seducătoare cu ucigașul fermecător, interpretat de Juan Diego Botto.

Pentru prima oară distribuit într-un serial TV, Juan Diego Botto nu a avut o misiune ușoară – în a 3-a zi de filmări, actorul și-a dislocat umărul, făcând totul mult mai dificil.

Când faci filme artistice sau când joci în piese de teatru, ai un  scenariu cu un început, un cuprins și o încheiere. Știi unde începe personajul tău și unde se termină. Nu același lucru se întâmplă și într-un serial de televiziune”, a mărturisit Botto care descrie perfect atmosfera din această producție: ”Este un serial foarte bun: este thriller, dramă, comedie, toate în același timp! Este o poveste de dragoste total nepotrivită ceea ce face ca totul să fie imprevizibil. La câte defecte au personajele principale, te-ai aștepta să le urăști, dar de fapt ajungi să te îndrăgostești de ele”, spune Juan Diego Botto.

Și pentru Michelle Dockery acest serial a fost o provocare. După povestea aristocrată, din alte timpuri, creionată în ”Downton Abbey”, Michelle a fost nevoită de această dată să intre în pielea unui personaj total neconvențional și care nu se poate supune regulilor.

„Mă simt norocoasă că am jucat un personaj atât de fascinant și real. Un rol deosebit de provocator deoarece Letty are personalități multiple. Ea se luptă cu propria persoană. Aceste identități sunt o modalitate de a obține ceea ce vrea. Se luptă mereu pentru a deveni o persoană mai bună, la fel cum de altfel ne străduim toți într-o oarecare măsură. Toți ne dorim să fim cea mai bună versiune a noastră, dar la final defectele sunt cele care ne fac unici. Letty este puternică, asumată, plină de defecte, complexă. Un personaj incredibil de onest”, a spus Dockery.

De altfel, inclusiv faptul de a juca într-un serial american a reprezentat o experiență cu totul aparte pentru Michelle Dockery obișnuită cu producțiile britanice.

”Good Behavior” (”Comportament adecvat”) este în fiecare sâmbătă, începând cu 14 iulie, la FilmBox Premium, de la ora 21:00. Primul sezon al serialului are 10 episoade.

                                                             

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te