Homepage  / Vedete / Vedete străine

Robbie Williams, despre sindromul straniu de care suferă: „Dimineața nu știu nimic despre asta”

Robbie Williams, despre sindromul straniu de care suferă: „Dimineața nu știu nimic despre asta”

de Andra Stana,

Robbie Williams și-a uimit recent fanii după ce a povestit ce face în timpul somnului. Cântărețul britanic, nominalizat la Grammy și laureat al premiilor BRIT, a recunoscut că a mâncat într-o noapte ciocolată cât pentru o lună întreagă.

Sindromul de care suferă Robbie Williams. Mintea este „ca o coală albă”

Artistul de 47 de ani le-a spus fanilor din mediul online că suferă de un sindrom declanșat de somniferele pe care le ia înainte de culcare. Medicamentele i-ar induce un somn profund, dar ar avea și ceva reacții adverse. Mai exact, somniferele l-ar face pe Robbie să se trezească în toiul nopții cu o poftă uriașă de ceva dulce, scrie protv.ro.

Robbie a mărturisit recent într-un podcast din Anglia că dimineața mintea lui e ca „o coală albă”.

Noaptea mă trezesc, mânânc tot ce găsesc dulce prin casă, dar dimineața nu știu nimic despre asta”. Soția artistului, Ayda a mai povestit că de multe ori îl găsește pe Robbie în bucătărie: “Robbie e somnambul. Când nu știe de el, are o poftă de dulce de neoprit”. 

Cântărețul pop rock a mai recunoscut că a luat la un moment dat un somnifer pe nume Ambien. După aceea, ar fi mâncat ciocolată în valoare de 23 de lire sterline. „Din cauza lui Ambien, am mâncat ciocolată cât pentru o lună. Eram complet adormit”.

Artistul a mai mărturisit că, în timp ce se afla în turneul Close Encounters (2007) „a trăit ca un călugăr din punct de vedere al hranei în timpul zilei”, știind că noaptea consumă foarte multă mâncare. „Noaptea luam acest medicament pentru somn și apoi mâncam tot minibarul„.

Artistul a încercat timp să reziste acestui sindrom mai mulți ani la rând, adoptând chiar și un regim alimentar special în timpul zilei. „Am apucătura asta ciudată să mănânc noaptea cred că după ce iau somnifere. Adorm şi dintr-o dată mă trezesc şi mă duc să mănânc. N-o fac cu un scop anume, nici nu-mi dau seama că o fac, dar se întâmplă. Şi când dorm nu mi-e poftă de kale, vreau zahăr, mult zahăr„, a explicat cântărețul la un moment dat într-un videoblog al său, citat de protv.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton