Homepage  / Vedete româneşti

Sore, primele declarații despre relația cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache

Sore, primele declarații despre relația cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache
9

de Roxana Mirea,

Sore a făcut primele declarații despre posibila relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Cei doi au fost văzuți împreună la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Au existat speculații că Sore și fostul cumnat al Deliei Matache au venit împreună la eveniment.

Sore, despre posibila relație cu Răzvan Miheț

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au apărut împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. N-a mai durat mult și au apărut speculații reveritoare la o eventuală relație amoroasă. Răzvan este proaspăt divorțat, iar Sore a anunțat anul trecut despărțirea de Mircea Julean, tatăl fiicei sale.

Recent, Sore a făcut primele declarații despre relația cu Răzvan Miheț, dorind totuși să păstreze discreția. Artista nu a spus concret dacă se iubește cu fostul cumnat al Deliei, dar nici nu a negat relația.

„Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă”, a spus Sore, potrivit Spynews.ro.

sore-despre-posibila-relatie-cu-razvan-mihet-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sore s-a despărțit de tatăl fiicei

Sore s-a despărțit tatăl fiicei ei după 8 ani de relație. Artista a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă, fiind persoană publică, a ținut să anunțe pe rețelele sociale despărțirea de partenerul ei, fără a oferi foarte multe detalii.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin.

De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multa discreție voi proceda și în acest caz”, a fost mesajul transmis de Sore pe Instagram, atunci când a dorit să împărtășească vestea despărțirii, în vara anului trecut.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te