Homepage  / Televiziune

„Te cunosc de undeva” 2022. Ce sacrificiu imens au făcut Connect-R şi SHIFT. Prin ce schimbare radicală au trecut

„Te cunosc de undeva” 2022. Ce sacrificiu imens au făcut Connect-R şi SHIFT. Prin ce schimbare radicală au trecut

de Roxana Mirea,

Connect-R şi SHIFT vor face echipă în cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva” 2022, ce va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la 20:00, la Antena 1, iar cei doi au simţit din plin provocările ruletei, încă din prima gală a transforming show-ului. Dacă iniţial s-au bucurat pentru transformarea primită, imediat cei doi şi-au dat seama că vine la pachet cu o mulţime de sacrificii.

Ce sacrificiu au făcut Connect-R şi SHIFT la Te cunosc de undeva 2022

Connect-R şi SHIFT s-au văzut nevoiţi să facă o schimbare drastică de look, încă din prima gală, difuzată sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la 20:00, la Antena 1. Ruleta le-a pregătit celor doi o transformare de zile mari, în rapperul Daddy Yankee, prilej cu care au trebuit să renunţe la barbă. Pentru Connect-R, schimbarea a venit după mai bine de 3 ani, în vreme ce Shift a renunţat pentru prima oară la barbă după aproape 10 ani. „Chiar mi-a fost greu, nu eram nici eu obişnuit, nu mai zic cum a fost pentru cei din jur!”, a povestit amuzat SHIFT.

Nu doar schimbarea de look le-a dat bătăi de cap lui Connect-R şi lui SHIFT. „Când am intrat la doamna Crina, la antrenamentele de canto, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba! 4 foi de versuri în spaniolă….Eu nu pot să reţin atâtea versuri nici la piesele mele într-un timp atât de scurt!”, a mărturisit Shift.

Cum se vor descurca cei doi cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera noului sezon Te cunosc de undeva!

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva” 2022, sezonul 18

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol. Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă. Connect-R & SHIFT, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor face spectacol la dublu, în curând la Antena 1.

Cum poți urmări Te cunosc de undeva de la Antena 1 live

Din acest weekend, fanii Te cunosc de undeva 2022 pot urmări emisiunea lor preferată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1. De asemenea, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe poate fi găsit și urmărit și online, pe AntenaPlay.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te