Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir a spus cum „s-a luptat” cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, la începutul carierei. „Trebuia să mă salvez cumva”

Teo Trandafir a spus cum „s-a luptat” cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, la începutul carierei. „Trebuia să mă salvez cumva”
10

de Roxana Mirea,

Teo Trandafir și-a adus aminte de începuturile carierei sale în televiziune. Vedeta Kanal D și-a făcut debutul la TV în anul 1994, alături de Mircea Badea, pe segmentul matinal, la Tele 7abc. Vorbind despre începutul carierei sale, Teo Trandafir le-a adus în discuție și pe Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Teo Trandafir, despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

Teo Trandafir și-a amintit că „s-a luptat” cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, la începutul carierei sale în televiziune.

 „Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, „Teo Trandafir e grasă”, am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!

Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! „Teo Trandafir e proastă!”, aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez! Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta, știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr! Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese, la mine nu sunt!”, a declarat Teo Trandafir, pentru cancan.ro.

Teo Trandafir a ajuns la tribunal. Vedeta e implicată într-un proces de amploare. „Nu vă lăsați păcăliți”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Teo Trandafir, despre succesul lui Dan Negru la Kanal D

Pe de altă parte, Teo Trandafir a ținut să explice motivul pentru care Dan Negru se bucură de succes la Kanal D, în ceea ce privește audiențele, după ce a plecat de la Antena 1. Ea spune că publicul nu migrează după vedetă, dar avantajul lui Dan Negru a fost, potrivit afirmațiilor ei, că a plecat de la o televiziune mare la o altă televiziune mare.

„Mihaela Rădulescu aflată în plină glorie, a plecat la B1, să realizeze emisiunea «Gala», emisiune de cultură, o emisiune decentă, curată, mișto. Când Florin Călinescu a plecat de la Pro TV la Tele 7abc, am plecat eu de la Pro TV la Romantica. Eu știam foarte bine că așa se va întâmpla, pentru că văzusem ce s-a întâmplat înainte.

Nu e obligatoriu să profiți de pe urma greșelilor pe care le-ai făcut tu, decât dacă ești neghiob. E bine să profiți și de pe urma greșelilor pe care le fac alții. Te uiți în grădina lor, vezi unde au greșit și zici: „Bă, eu nu fac asta!”. Dar a venit momentul în care am făcut-o, măcar știam ce fac! Deci niciodată publicul nu migrează după vedetă!

După părerea mea, la Dan Negru e formatul bun, iar postul la care a venit nu este un post mic. Dacă te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine după tine! Dar el a venit de la un post mare, la un post mare. Și atunci discuția nu e aceeași! Eu m-am dus de la Pro TV la Romantica, n-auzisem nici eu că există!”, a explicat Teo Trandafir.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te