Totul despre reality-show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”, Pro TV

Totul despre reality-show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”, Pro TV

de Vasilica Rogozanu,

Pro TV a lansat reality-showul matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute”, un experiment social în care cinci cupluri căsătorite la prima vedere vor vedea dacă știința le-a jucat sau nu o festă.

„Căsătoriți pe nevăzute” – Cele mai noi informații

Update 22 septembrie: Cristina și Georges au spus da! în fața ofițerului de stare civilă, la „Căsătoriți pe nevăzute”, în ediția de marți seară, la PRO TV. Chiar dacă la început au fost puțin nesiguri, în cele din urmă cei doi s-au apropiat și pare că relația lor o să meargă.

UPDATE, 21 septembrie: Ce se întâmplă în ediția de azi, 21 septembrie, Căsătoriți pe nevăzute. Cristina și Georges vor ajunge în fața ofițerului stării civile. Cei doi sunt nevoiți să ia cea mai curajoasă decizie a vieții lor: să se căsătorească pe nevăzute. Părinții ei, surprinși de decizia experților, vor continua să-și arate nemulțumirea legată de mire.

”Nu semna, Cristina!”

UPDATE 15 septembrie: Ce s-a întâmplat în ediția din 14 septembrie, Căsătoriți pe nevăzute. Deși trebuia să fie evenimentul perfect, în care s-au investit multe emoții și nopți nedormite, căsătoria lui Georges cu Cristina nu a fost lipsită de răutăți. Părinții miresei au comentat aspectul viitorului lor ginere, crezând inițial că este vorba despre o glumă. Pe de altă parte, Cristina pare nehotărâtă și are temeri în privința pasului pe care este pe cale să-l facă.

UPDATE 14 septembrie: Căsătoriți pe nevăzute, 14 septembrie. Înainte de căsătorie, una dintre mirese cedează. Azi, de la ora 21:30, cei patru experți ai show-ului vor analiza comportamentul primilor doi concurenți care au spus ”Da!” în fața ofițerului stării civile și au ajuns în luna de miere. Experții vor încearca să aducă împreună și alți tineri care pot forma un cuplu.

Ce este „Căsătoriți pe nevăzute”

După show-uri cu ispite care încearcă să destabilizeze cupluri, cu necunoscuți care se închid în case luni de zile, cu tot cu mame, ca să-și găsească perechea potrivită, sau cu burlaci pentru care se luptă multe fete, trendul emisiunilor matrimoniale atinge toamna asta un alt nivel: concurenți care CHIAR se căsătoresc, pe nevăzute.


Adaptarea formatului „Married At First Sight”, producția „Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea.


După ce au încercat totul în trecut, câțiva oameni obișnuiți experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi „potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.


Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timpul petrecut împreună, pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Mii de ore de filmare

Primul sezon al emisiunii ne va prezenta cinci cupluri care vor ajunge în fața ofițerului de Stare civilă, ne-au dezvăluit producătorii emisiunii de la Pro TV. În prezent, filmările sunt în plină desfășurare, iar eforturile echipei sunt considerabile.

„Cu siguranță e un format care implică multe eforturi. A fost cel mai greu casting pentru că oamenii sunt sceptici în a-și găsi partenerul într-un dating show, mai ales când află că trebuie să se căsătorească pentru a-l cunoaște pe cel . Ca să înțelegeți amploarea producției acestui format: toate cuplurile au fost filmate de echipe dedicate, în paralel. Am avut zile în care 7 echipe filmau în 7 locații diferite din 3 țări, 5 orașe, cu peste 25 de camere de filmat. E un format care implică mii de ore de filmare”, ne-au dezvăluit producătorii.

Cine sunt experții emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”

Oana Nicolau este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, cu o experiență de peste 13 ani în domneiu. Soție și mama a trei băieți, formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste.

Cum ați primit propunerea de a face parte din show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”?

Propunerea am primit-o cu mare entuziasm și am spus „Da!” în primele 30 de secunde, cred. M-a încântat foarte tare ideea de a forma cupluri pe baza unor compatibilități, cu ajutorul științei. 

Care va fi rolul dv. în emisiune? 

Emisiunea e structurată în trei etape. În prima etapă voi studia fiecare concurent în parte, voi avea discuții unu la unu cu ei, voi face vizite la domiciliu, pentru că mediul în care noi trăim spune foarte multe despre noi. În a doua etapă, ne așezăm, împreună cu ceilalți colegi experți, și ne prezentăm concluziile trase de fiecare. Iar în final, după ce cuplurile sunt deja căsătorite și își trăiesc relația, le voi oferi sprijin, voi fi alături de ei și îi voi ajuta să se cunoască unul pe celălalt. 

Mircea Iliescu este doctor în genetică și evoluție umană la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education.

La ce teste îi veți supune pe concurenți?

În emisiune, le vom face participanților teste de salivă pe care le vom trimite unei companii de prestigiu, care face analiză genetică propriu zisă și ne va furniza niște rezultate pe care noi încercăm să le interpretă pe baza cunoștinețelor pe care le avem. În plus, voi încerca să văd dacă preferințele lor de miros sunt sau nu pentru un anumit partener. 

Ce este cel mai important în stabilirea unei relații în acest show: profilul psihologic sau testele genetice?

Până la urmă, aș spune totuși că ceea ce spun psihologii este foarte important în stabilirea unei relații. Cu toate acestea, testele genetice vor aduce un mic plus, să vedem dacă și ele ne pot informa, dacă pot decide concurenții într-o direcție sau alta. Va fi ca o cireașă de pe tort. 

Victor Toriani este psihoterapeut și psiholog clinician, fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani. 

Care este rolul dv. în echipa emisiunii?

În prima fază, rolul meu în emisiune este ca, pe baza instrumentelor de evaluare psihometrice și comportamentale, să creez niște profiluri psihologice și, împreună cu rezultatele colegilor mei, să propunem niște compatibilități relaționale între participanți. În a doua parte a emisiunii voi însoți, alături de colegii din panelul de specialiști, participanții prin consiliere psihologică și relațională, la nevoie și psihoterapie, pentru a-i ajuta să-și conștientizeze nevoile relaționale și să gestioneze sau să mențină relația. 

Cum ați primit vestea cooptării în acest proiect?

Inițial am fost sceptic. Mai întâi pentru formatul emisiunii despre care nu știam mai nimic, apoi pentru expunerea atât de mare cu care nu sunt obișnuit. Apoi însă, după ce am înțeles că experiența și cunoștințele noastre vor ajunge la oameni prin intermediul dinamicii emisiunii, am prins curaj, încredere, și acum pot spune că privesc cu bucurie și curiozitate tot acest format. 

Taher Sonu este psiholog, expert în relații, autorul celei mai citite cărți de seducție din România. Taher Sonu îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.

Putem să spunem că ești un fel de consilier în dragoste?

Relationship coach este persoana care te ajută să cunoști, să atragi, să păstrezi partenerul sau partenera ideală. Putem spune că este vorba despre consiliere în dragoste, dar în realitate este vorba despre înțelegerea atât a dorințelor, cât și a blocajelor pe care le are o persoană, astfel încât s-o pot ajuta să ajungă să cunoscă pe cineva.

Ce vei face în cadrul emisiunii ”Căsătoriți pe nevăzute”?

Dragostea este o știință dacă știi să o citești. În show, eu o să mă focusez pe dinamica dintre participanți, o să văd ce se întâmplă între domni și doamne, astfel încât să mă asigur că o să putem să potrivim perechea perfectă. Vor fi foarte multe jocuri practice și provocări pentru ei, care vor scoate la suprafață cine sunt ei cu adevărat. 

Prima concurentă de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Ambițioasă, optimistă, Andreea, 32 de ani, este determinată să-și întâlnească alesul pe baza științei. Spune că are nevoie de un bărbat bun, care să o iubească și să o aprecieze, dar că mereu a fost atrasă de băieți care nu-i ofereau suportul de care avea nevoie, dezvolta relații toxice și ajungea să fie respinsă sau înșelată.

Crede că relația rece pe care a avut-o cu tatăl ei după divorțul părinților i-a cauzat anumite comportamente și tipare nesănătoase, care de cele mai multe ori se transpuneau în relațiile ei.

În această seară, cei patru experți vor încerca să găsească bărbatul cu cea mai mare compatibilitate pentru Andreea și să formeze primul cuplu care se va întâlni la Starea Civilă și va decide dacă va spune „DA!” în cea mai palpitantă experiență a vieții. Cine este cel care o va aștepta pe Andreea în fața ofițerului stării civile, dar și cum vor reacționa cei doi când se vor privi în ochi pentru prima dată, vedem astăzi, de la ora 21.30, în show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”.

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 22:30 Pe bune!? AP
  Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziţie din fiecare ediţie a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe.
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Paznicul 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Asia Express - Drumul Împăraţilor AP
 • 23:50 Jurnal de Asia: Drumul Împăraţilor
  Asia Express a pornit în sezonul 4 pe Drumul Împăraților. Curioși prin ce peripeții trec echipele? Hai să vezi ce se întâmplă pe Drumul Împăraților, în episoadele...
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 X-Men de la Origini: Wolverine 12
  Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine...
 • 02:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV