Homepage  / Telenovele

William Levy joacă într-o nouă telenovelă. Aflați detalii despre proiectul său

William Levy joacă într-o nouă telenovelă. Aflați detalii despre proiectul său
3

de Anda Dincă,

Actorul de origine cubaneză William Levy (42 de ani) este implicat într-un nou proiect, anunță peopleenespanol.com. El a început, la sfârșitul lui mai, filmările la o nouă telenovelă realizată de compania Telemundo, “Vuelve a mí”.

Noul serial dramatic în care joacă îi are în distribuție, printre alții, și pe Samadhi Zendejas, Kimberly Dos Ramos (în rol negativ), Ximena Herrera, Ferdinando Valencia, Laura Flores, Christian de la Campa, Rodolfo Salas, Amaranta Ruíz, Christian Ramos, Anna Sobero și Ariana Saavedra.

„Suntem încântați să începem producția pentru “Vuelve a mí”, noul nostru serial original care va oferi spectatorilor conținut de ultimă oră, de înaltă calitate”, a declarat Karen Barroeta, unul dintre președinții executivi de la Telemundo Global Studios.

„Echipele din fața și din spatele camerelor sunt cu adevărat excepționale și abia așteptăm să dăm viață acestei povești fascinante”, a mai spus ea. 

La fel de entuziasmat este și William Levy, care a declarat: “Povestea captivantă și rolul lui Porfirio m-au atras imediat”.

Protagonista serialului “Vuelve a mí” este Nuria (Samadhi Zendejas), o femeie cu venituri mici, care începe o relație cu Braulio (Ferdinando Valencia), fără să știe că este unul dintre proprietarii fabricii la care lucrează pentru a-și întreține familia.

Viața Nuriei ia o turnură dramatică atunci când fiul ei este răpit. În aceste momente grele destinul ei se împletește cu cel al lui Porfirio (Levy), un bărbat care îi menține vie speranța și care se dovedește a fi marea ei dragoste. Porfirio, un afacerist influent, a trecut și el prin clipe grele căci a făcut cinci ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Cel mai recent proiect al lui William Levy este o mini-serie în 6 episoade, “Montecristo”, care a avut premiera în aprilie la Vix, o platformă online care aparține de Televisa și Univision. Producția are la bază celebrul roman “Contele de Monte Cristo” al lui Alexandre Dumas și spune povestea lui Alejandro Montecristo (Levy), o figură enigmatică, fondatorul unei noi tehnologii, care dorește să se răzbune pe cei care i-au făcut rău.

Pe micile noastre ecrane William Levy a fost văzut în trecut în telenovele de succes precum “Triumful dragostei”, “Predestinați” și “Furtuna din adâncuri”, iar anul acesta, la Happy Channel, în remake-ul serialului “Cafea cu parfum de femeie”, alături de Carmen Villalobos și Laura Londoño. 

Cât privește viața privată, William Levy nu este implicat momentan în nicio relație serioasă. El este văzut deseori în public alături de fosta sa iubită, actrița Elizabeth Gutiérrez, și de cei doi copii ai lor, Christopher de 17 ani și Kailey de 13 ani.

gutierrezelizabeth_334856064_869656757666463_336493361900879526_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te