Homepage  / Telenovele

Angelique Boyer și Sebastian Rulli revin pe micile ecrane. Acasă aduce telenovela “Vencer el pasado”/ „Să învingi trecutul”

Angelique Boyer și Sebastian Rulli revin pe micile ecrane. Acasă aduce telenovela “Vencer el pasado”/ „Să învingi trecutul”
7

de Anda Dincă,

Din 8 mai, cunoscuții actori de telenovele Angelique Boyer și Sebastian Rulli, care formează un cuplu și în viața reală, se întorc pe micile noastre ecrane. Telenovela în care vor face din nou pereche se numește „Vencer el pasado” și va fi difuzată de postul Acasă.

“Vencer el pasado” este a treia telenovelă a francizei “Vencer”, realizată de compania mexicană Televisa. Celelalte două, difuzate între 2020-2021, s-au numit “Vencer el miedo” (cu Paulina Goto și Danilo Carrera) și “Vencer el desamor” (cu David Zepeda și Claudia Alvarez)

Producția “Vencer el pasado” are 85 de episoade și a fost dată de postul mexican Las Estrellas anul trecut.

Pentru Angelique și Sebastian e a patra oară când joacă împreună. Cei doi au mai format un cuplu și în serialele: “Teresa” (2010-2011), “Spune-mi că ești a mea” (“Lo que la vida me robó”, 2013-2014) și “De trei ori Ana” (“Tres veces Ana”, 2016).

Pe micile noastre ecrane, ultima oară, Angelique a fost văzută în 2021, în “Imperiul minciunilor”, în timp ce Sebastian poate fi urmărit în prezent la Netflix în producția “Dragonul: Întoarcerea Războinicului” (“El Dragón: Return of a Warrior”), în care îi dă replica Renatei Notni.

Ce se întâmplă în “Vencer el pasado”/ „Să învingi trecutul”

Serialul urmărește povestea a patru femei din clase sociale diferite, care au fost victime ale linșajului mediatic: Renata (Angelique Boyer), Carmen (Erika Buenfil), Danna (Ana Paula Martínez) și Mariluz (Arantza Ruiz, fiica actorului de telenovele Alejandro Ruiz).

Lucrurile care s-au scris despre ele pe rețelele de socializare încă le mai afectează, asa că trebuie să găsească o soluție pentru a trăi în prezent. 

“E o poveste actuală, cu personaje în care se vor regăsi multe femei. Cu toții avem o moștenire digitală în vremurile în care trăim, însă niciodată nu știm dacă asta ne poate aduce lucruri bune sau rele”, a declarat Angelique, la momentul premierei serialului, pe Instagram.

“Chiar sunt foarte bucuroasă să fac parte din acest proiect, care abordează teme interesante ca linșajul mediatic sau modul în care îi poți inspira pe alții pe Internet. Renata, personajul meu, are o mare stimă de sine, ceea ce cred că este, de asemenea, un mesaj frumos. Ea aparține unei familii unite, e o femeie foarte curajoasă și, de asemenea, are o profesie interesantă. Sper să pot motiva noile generații să studieze domenii precum știința”, a mai declarat actrița, citată de peopleenespanol.com.

În urma unor minciuni apărute pe Internet despre ea, Renata își pierde atât jobul, cât și logodnicul, pe Alonso, dar întâlnirea cu Dario îi schimbă viața. 

Personajul negativ din acest serial va fi Fabiola (interpretată de Africa Zavala), în timp ce personajele masculine principale sunt: Dario (Sebastián Rulli), Javier (Ferdinando Valencia), Alonso (Horacio Pancheri) și Lucio (Diego Olivera).

De asemenea, apariții speciale vor avea și actorii Claudia Álvarez, Matías Novoa, Beatriz Moreno și Carlos Bonavides.

“Interpretez unul dintre cele mai complexe personaje pe care le-am avut până acum. Dario trăiește în trecut și încearcă să ascundă un secret despre el pentru a-și atinge toate obiectivele”, a declarat Sebastian celor de la peopleenespanol.com.

Se mai face încă un serial din franciza “Vencer”

La începutul lunii aprilie au început filmările la “Vencer la ausencia”, a patra telenovelă a francizei de succes produsă de Rosy Ocampo pentru Televisa.

Telenovela va spune povestea a patru femei de origini diferite – Julia (Ariadne Díaz), Esther (Mayrín Villanueva), Celeste (Alejandra Barros) și Rayo (María Perroni) – unite printr-o prietenie strânsă.

Cu toate acestea, fraternitatea lor se va destrama când, în mod neașteptat, din cauza unui accident, fiecare dintre ele va pierde pe cineva drag. Misterul din spatele acestui accident le va face să se îndepărteze una de cealaltă. În cele din urmă, protagonistele vor lupta să depășească toate problemele și să se reunească. “Vencer la ausencia” va avea premiera în Mexic pe 18 iulie.

Ce fac în prezent Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Angelique (33 de ani) și Sebastian (46 de ani), care formează un cuplu solid din 2014, se bucură la fel de intens de fiecare proiect pe care îl au împreună, cât și de fiecare vacanță în care merg.

angeliqueboyer273887684_678733170227609_3738451527347469344_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În aprilie, imediat ce a terminat filmările la noua lui telenovelă, “Și bogații plâng”, remake-ul pregătit de Televisa după producția omonimă din 1979, Sebastian a plecat într-o vacanță în Franța alături de câțiva prieteni, de fiul său, Santiago, rezultat în urma căsniciei cu Cecilia Galliano, și, bineînțeles, de Angelique.

Pozele din vacanță au fost însoțite pe Instagram și de o declarație de dragoste: “Mulțumesc, dragostea mea @angeliqueboyer că ai fost complementul meu perfect, complicele, prietenul, partenerul meu. Pentru că ești femeia vieții mele. Pentru atâtea râsete, vise și momente de neuitat”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te