Homepage  / Vedete străine

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au împlinit 4 ani de căsnicie. În ce mod special au sărbătorit

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au împlinit 4 ani de căsnicie. În ce mod special au sărbătorit
6

de Roxana Mirea,

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au împlinit patru ani de căsnicie! Cei doi au sărbătorit într-un mod special. Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au publicat imagini superbe pe rețelele sociale, alături de declarații romantice.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger sărbătoresc 4 ani de căsnicie

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger sărbătoresc patru ani de căsnicie. Cei doi au sărbătorit joi marele eveniment și au revenit la locul în care s-au căsătorit, împărtășind mesaje romantice pe rețelele sociale, potrivit People.

Alături de o imagine în care amândoi zâmbesc, la San Ysidro Ranch din California, Chris Pratt, în vârstă 43 de ani, a scris: „La mulți ani!!! Prima noapte în trei ani care mama și tata stau singuri. Înapoi în locul în care am spus Da!. Te iubesc, draga mea!”

Între timp, Katherine Schwarzenegger, în vârstă de 33 de ani, a împărtășit un carusel drăguț de imagini de la locul pitoresc al nunții lor din Montecito. „Ne-am întors în locul în care s-a întâmplat totul. La mulți ani pentru iubirea mea. Iubesc viața alături de tine”, a scrus fiica lui Arnold Schwarzenegger pe Instagram.

Mama lui Katherine Schwarzenegger, Maria Shriver, s-a grăbit să felicite cuplul cu ocazia aniversării lor. „Iubesc această iubire. Vă iubesc pe amândoi. Iubesc să fiu inspirată de iubirea voastră, iubesc să văd cum vă tratați unul pe celălalt, râdeți unul cu celălalt, vă respectați unul pe altul”, a scris Maria, în vârstă de 67 de ani.

Actorul din „Gardienii Galaxiei” pare, de asemenea, că i-a dăruit soției sale un buchet de flori colorate, inclusiv trandafiri albi, și o felicitare pe care scria: „La mulți ani, dragostea mea”.

Marvel Studios’ „Avengers: Endgame” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit pe 8 iunie 2019. Printre invitați, s-au numărat Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger și Rob Lowe și fiii săi Johnny și Matthew. În anul următor, cei doi au devenit părinți pentru prima dată împreună, când s-a născut Lyla Maria, acum în vârstă de 2 ani. A doua lor fiică, Eloise Christina, s-a născut în mai 2022.

Actorul mai are un fiu, pe Jack, în vârstă de 10 ani, cu fosta soție Anna Faris.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te