Homepage  / Televiziune

Luni, 9 octombrie, la Happy Channel, se termină „O grămadă de caramele” și începe „Mom”

Luni, 9 octombrie, la Happy Channel, se termină „O grămadă de caramele” și începe „Mom”

de Redactia Tvmania

Începând de luni (9 octombrie), telespectatorii Happy Channel vor avea parte de noutăți în grila postului: „Blestemul”, prima parte din „O grămadă de caramele”, ajunge la final, iar serialul de comedie „Mom”, nominalizat la Premiile Emmy, va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 22.00.

Luni (9 octombrie), de la ora 19.00, Happy Channel difuzează ultimul episod din „Blestemul”, prima parte a trilogiei „O grămadă de caramele”. Dar povestea nu se oprește aici! Din 16 octombrie, fanii producției vor putea urmări în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, episoadele din „Păcatul”, cea de-a doua parte a proiectului realizat de Ruxandra Ion.

Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Andreas Petrescu, Andreea Ibacka, Alina Chivulescu, Ioana Ginghina, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Dana Dembinski, Ion Ion, Rapha, Tatiana Șelaru, Silviu Mircescu, Mihai Cernea (Bubu), Ada Dumitru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Victor Tăpeanu și Elena Șeulean, actorii din distribuția serialului filmat integral cu telefonul mobil, le dau întâlnire în continuare telespectatorilor la Happy Channel.

Din 9 septembrie, postul de televiziune difuzează în exclusivitate serialul de comedie „Mom”. Este vorba despre o producție care le aduce în centrul atenției pe Allison Janney și Anna Faris. De luni până joi, de la ora 22.00, telespectatorii le vor putea urmări pe Anna Faris(Christy) și Allison Janney(Bonnie).Ospătăriță la un restaurant sofisticat din Napa Valley, Christy își crește singură cei doi copii. Nu mai bea de patru luni și încearcă să fie o mamă cât mai bună. Sobrietatea îi este însă testată, atunci când Bonnie, mama sa alcoolică aflată și ea în recuperare, reapare în viața sa.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te