Homepage  / Televiziune

Maria Dragomiroiu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Este vocea tot ce aveți mai scump?”

Maria Dragomiroiu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Este vocea tot ce aveți mai scump?”
4

de Andra Stana,

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, cu o voce și o imagine inconfundabile, vine sâmbăta aceasta, de la 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a se dezvălui publicului telespectator.

Maria Dragomiroiu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În 1977, după 7 ani de muncă și perseverență, Maria Dragomiroiu câștiga concursul “Floarea din grădină”, trofeul care avea să-i  deschidă o adevărată călătorie a succesului.

În cei peste 40 de ani de carieră a lansat 23 de albume și a obținut Discul de Aur pentru vânzările record ale albumului “Cântecul și dragostea”.  Anual, efectuează un turneu pe pământ American, bucurându-i cu muzică plină de sensibilitate pe românii plecați din țara lor natală.

Maria Dragomiroiu a avut o viață tumultuoasă, despre care va vorbi cu generozitate, față în față cu Denise Rifai.  Artista are 2 copii, 4 nepoți și este căsătorită cu impresarul său, Bebe Mihu.

Maria Dragomiroiu la 40 de intrebari cu Denise RifaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La ce întrebări va răspunde Maria Dragomiroiu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Este vocea tot ce aveți mai scump?”, “Cum a devenit părul lung marca Mariei Dragomiroiu?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frica?”, “De ce nu ați avut curajul să divorțați de primul soț?”, “Când a început mama să vă iubească?”, “Când a început Dumnezeu să vă audă rugăciunile?” sunt doar cateva dintre cele 40 de întrebări adresate Mariei Dragomiroiu în ediția de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D.

Interviul va fi difuzat sâmbăta aceasta, 3 septembrie, de la ora 22:00, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

„40 de întrebări cu Denise Rifai”, noul program de difuzare

40 de întrebări cu Denise Rifai” ar fi trebuit să revină în grila Kanal D duminică, 4 septembrie, de la ora 22.30. Cu toate acestea, postul TV a anunțat joi,1 septembrie, modificări importante în grila sa de weekend.

Începând din acest sfârșit de săptămână, emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul “Tu urmezi!”. Ediția acestui weekend aduce în fața publicului o personalitate strălucitoare a cântecului românesc, Maria Dragomiroiu.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te