Homepage  / Netflix

V-a plăcut „Virgin River”? Iată o listă cu 10 filme și seriale asemănătoare de pe Netflix

V-a plăcut „Virgin River”? Iată o listă cu 10 filme și seriale asemănătoare de pe Netflix

de Roxana Mirea,

Să te uiți la „Virgin River” este ca și cum te-ai ghemui pe canapea, într-o după-amiază rece, cu o ceașcă de ciocolată caldă alături. Atmosfera dată de povestea unui străin care vine într-un oraș mic este un memento al puterii de afirmare și a forței de a o lua de la capăt, chiar dacă ajungi în mijlocul unui triunghi amoros plin de drame. Dacă vă întrebați ce alte seriale sau filme ar putea oferi sentimente similare și care să aibă un personaj principal cu o forță la fel de mare ca a asistentei medicale Mel, interpretată de Alexandra Breckenridge, vă venim în ajutor cu o serie de recomandări. Dacă v-a plăcut „Virgin River”, iată o listă cu 10 seriale și filme asemănătoare.

Ginny & Georgia

Ginny & Georgia le urmărește pe Ginny Miller, în vârstă de cincisprezece ani, și pe mama ei, Georgia, în vârstă de treizeci de ani, care, împreună cu fratele mai mic al lui Ginny, Austin, se mută în orașul fictiv Wellsbury, din Massachusetts, pentru un nou început, după ce soțul Georgiei moare.

La fel ca Mel din „Virgin River”, Georgia din „Ginny & Georgia” (Brianne Howey) își începe povestea cu o mutare într-un oraș mic. Amândouă se află în căutarea unui nou început și fiecare se simte puțin depășită de situație, dar destul de curând ambele găsesc modalități de a-și pune amprenta asupra noilor lor cămine. Ambele seriale prezintă triunghiuri amoroase, Georgia și fiica sa Ginny (Antonia Gentry) având o mulțime de drame romantice, ceea ce face ca acest serial să fie ideal dacă nu v-ați săturat să-i vedeți pe Mel și Jack (Martin Henderson) făcându-și ochi dulci unul altuia timp de patru sezoane la rând.

Sweet Magnolias

Sweet Magnolias urmărește trei femei din Carolina de Sud, cele mai bune prietene din copilărie, în timp ce se ghidează una pe cealaltă prin complexitatea romantismului, a carierei și a familiei. Și serialul „Sweet Magnolias” nu se rezumă doar la drama relațiilor; prietenele își unesc forțele și pe plan profesional, lucru pe care Mel îl face cu Doc (Tim Matheson) în Virgin River.

Firefly Lane (Aleea cu licurici)

Serialul are în centru două femei, Tully Hart (Katherine Heigl) și Kate Mularkey (Sarah Chalke), a căror prietenie începe la paisprezece ani și se adâncește în următoarele decenii, ajutându-le să treacă prin cele mai complicate încercări.

Povestea este ecranizarea romanului „Aleea cu licurici”, scris de Kristin Hannah, tradus și în România. Ceea ce recomandă serialul este tonul cald și familiar cu care sunt redate nenumăratele încercări prin care trec cele două eroine de-a lungul anilor. De la alegerea între carieră și familie la idealurile comune, iubiri, pierderi și trădări, cele două prietene fac față împreună maturizării și surprizelor vieții.

When Calls The Heart

De la lansarea din ianuarie 2014 și până acum, „Glasul inimii”, în original „When Calls The Heart”, și-a făcut o mulțime de fani din toată lumea. Hope Valley este locul unde se desfășoară acțiunea din „Glasul inimii”, un serial de epocă despre o tânără învățătoare de familie bună care ajunge din Estul bogat al Canadei într-un orășel minier sărac din Vest.

Gilmore Girls

Serialul „Gilmore Girls” / „Fetel Gilmore” prezintă viața unei mame singure de 30 de ani, Lorelai Gilmore, și a fiicei sale adolescente și intelectuale, Rory Gilmore, cele două femei având ambiții puternice pe care încearcă cu disperare să le realizeze: Lorelai vrea să dețină propriul han, în timp ce Rory vrea să urmeze cursurile prestigioasei universități Harvard.

O diferență notabilă între „Virgin River” și „Gilmore Girls” este că Lorelai și Rory vorbesc de cel puțin 10 ori mai repede decât Mel. Dar povestea de dragoste dintre Lorelai și Luke (Scott Patterson) dă o șansă dinamicii dintre Mel și Jack. Ca să nu mai spunem că ambele seriale au triunghiuri amoroase din belșug.

Bridgerton

Cei opt frați apropiați ai nobilei și puternicei familii Bridgerton – Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth – navighează prin înalta societate londoneză în căutarea iubirii, înconjurați de prieteni și rivali, deopotrivă.

Bârfele din „Bridgerton” se răspândesc ca focul, datorită penei ascuțite a unei anume Lady Whistledown – plus o societate plină de mame dornice să găsească soți pentru fiicele lor. Dar există un argument că zvonurile trec și mai repede prin „Virgin River” – pericolele vieții într-un oraș mic, la urma urmei. De asemenea, asemănător cu „Bridgerton”, ansamblul de personaje din „Virgin River” experimentează multă nostalgie și romantism înainte de a cimenta vreo relație de dragoste adevărată.

Emily in Paris

Emily este o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago. Pe neașteptate, primește jobul ideal în Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru rețelele de socializare. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare, ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

Desigur, Parisul poate fi un pic mai cosmopolit decât Virgin River, dar ambele seriale prezintă femei care caută să își folosească abilitățile într-un mediu nou – Mel, cu abilitățile sale medicale, și Emily (Lily Collins), cu cunoștințele sale în domeniul marketingului. Ca să nu mai vorbim de faptul că, atunci când ajung în noile lor locuințe, aceste doamne devin, de asemenea, fără să știe, implicate în triunghiuri amoroase cu noii lor pretendenți.

Outlander

Să găsești o cale de a fi cu cel pe care îl iubești împotriva tuturor șanselor? Peisaje care îți taie respirația? Poate că „Outlander” se petrece la mijlocul anilor 1700 și are ca punct de plecare ținuturile înalte scoțiene, dar, la fel ca Virgin River, această poveste de dragoste epică întruchipează ideea că dragostea adevărată rezistă în timp.

Claire Randall, fosta soră medicală, se întoarce din razboi și pleaca cu soțul ei, Frank, într-o a doua lună de miere, în Iverness, Scoția. O stâncă magică o transformă într-o calatoare în timp, trezindu-se brusc într-o Scoție măcinată de luptă, în 1743. Claire este găsită de un grup de rebeli scoțieni din clanul MacKenzie unde de asemenea îl întâlnește pe Jamie Fraser, viitorul ei soț.

Along for the Ride / La drum împreună

În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.

Bazat pe romanul lui Sarah Dessen, filmul „Along for the Ride” începe cu Auden (Emma Pasarow), proaspăt absolventă de liceu, care ajunge cu mașina în orașul Colby, situat pe malul mării, unde, după cum îi place să spună noul ei „prieten” Eli (Belmont Cameli), nu există „străini”. Decorul este foarte asemănător cu cel din Virgin River, cu excepția faptului că poate internetul din Colby merge un pic mai repede. Dar atât Auden, cât și Mel învață să crească și să se vindece datorită noului lor mediu, deoarece Colby oferă o ambianță la fel de hrănitoare ca cea din Virgin River.

Mănâncă roagă-te iubeşte (Eat, Pray, Love)

Liz Gilbert avea tot ce îşi putea dori o femeie modernă, soţ, casă şi carieră de succes. Dar, ca multe altele, se simte rătăcită, derutată şi dornică să afle ce vrea de la viaţă. Abia divorţată şi aflată la răscruce de drumuri, Liz iese din zona ei de confort, riscând totul pentru a-şi schimba viaţa, îmbarcându-se într-o călătorie în jurul lumii, pentru a descoperi cine e cu adevărat.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorii emisiunii, Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Lili Sandu, le vor dezbate în direct. Aceștia vor...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 007 şi Imperiul Zilei de Mâine 12
  O nava britanica se scufunda in apele teritoriale chineze. Oficialitatile se intreaba de ce o nava de razboi ar traversa apele teritoriului chinezesc si incearca...
 • 00:00 Riddick 15
  Lasat de catre camarazii sai pe o planeta pustie, Riddick se lupta pentru supravietuire impotriva unor creaturi extraterestre. Riddick dezlantuie un atac nemilos...
 • 02:15 Eroi de sacrificiu 12
  Barney Ross (Sylvester Stallone) este liderul si principalul strateg al unei echipe periculoase de mercenari cunoscuta sub numele "The Expendables". Alcatuita din...
 • 04:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorii emisiunii, Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Lili Sandu, le vor dezbate în direct. Aceștia vor...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Cod Roşu în Serviciile Secrete 12
  9 În urma unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite, acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning. După ce reuşeşte...
 • 23:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 01:30 Cod Roşu în Serviciile Secrete 12
  În urma unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite, acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning. După ce reuşeşte să...
 • 03:30 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:00 Lacrimi la Marea Neagră AP
  "Lacrimi la Marea Neagră" înfăţişează povestea zbuciumată a lui Nefes (interpretată de Irem Helvacioglu), o tânără care luptă să-şi recapete libertatea dintr-o căsnicie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Preţul Fericirii AP
  Synopsis: Tânăra şi înverşunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriaşe din partea fostului soţ Halit (Talat Bulut) iar reacţia frumoasei femei va fi...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 În bătaia Inimii
 • 05:15 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV