Homepage  / Știri

Gestul impresionant făcut de Prințul William față de Harry. Cei doi frați și soțiile lor au apărut împreună în public la Windsor

Gestul impresionant făcut de Prințul William față de Harry. Cei doi frați și soțiile lor au apărut împreună în public la Windsor
13

de Andra Stana,

Un moment emoționant a fost surprins, în weekend, între Prințul și Prințesa de Wales și Ducele și Ducesa de Sussex în timp ce priveau florile aduse în semn de omagiu Reginei la Castelul Windsor.

A fost prima dată când Prințul și prințesa de Wales, William și Catherine, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan au fost fotografiați împreună de la slujba de Ziua Commonwealth-ului din martie 2020. La ceremonia religioasă pentru Jubileul de Platină al reginei, din iunie, soții Sussex au stat în partea opusă a Catedralei St Paul’s față de William și Kate.

După ce au ajuns la porțile din Windsor cu aceeași mașină, cei patru au putut fi văzuți discutând liniștiți în timp ce William le arăta ceva printre sutele de buchete de flori și baloane lui Kate, Harry și Meghan, scrie hellomagazine.com.

Cei patru au părut vizibil emoționați în timp ce citeau omagiile aduse Reginei Elisabeta a II-a. Elisabeta a II-a a murit joi la vârsta de 96 de ani, la Balmoral.

Queen Elizabeth II dies aged 96Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cei patru au petrecut alături de public mai mult de 40 de minute.

Apariția celor doi frați, alături de soțiile lor, sâmbătă, a venit ca o surpriză, cu atât mai mult că de luni de zile se speculează că în cadrul familiei ar fi o ruptură. CNN scrie acum că prințul de Wales le-a întins o ramură de măslin fratelui său și cumnatei sale. El a fost cel care i-ar fi invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture, lui și soției sale, Catherine, cu puțin timp înainte de a merge în fața castelului Windsor pentru a saluta publicul venit acolo.

Anterior, sâmbătă, William s-a alăturat noului rege și reginei consoartă, în timp ce Charles a fost proclamat la Consiliul de Aderare de la Palatul St James din Londra.

Înmormântarea Reginei Angliei. Detaliile au fost stabilite

Palatul Buckingham a confirmat că înmormântarea reginei va avea loc pe 19 septembrie, la ora 11.00, slujba urmând să aibă loc la Westminster Abbey.

Înainte de înmormântare, regina va rămâne în Westminster Hall timp de patru zile, pentru a permite publicului să îi aducă un omagiu. În dimineața înmormântării, sicriul va fi dus în procesiune de la Palatul Westminster la Westminster Abbey.

După ce sicriul va ajunge la Westminster Hall, Arhiepiscopul de Canterbury va oficia o scurtă slujbă religioasă, la care vor participa Regele și membrii familiei regale.

După înmormântare, sicriul se va deplasa în procesiune de la Westminster Abbey până la Wellington Arch. De la Wellington Arch, sicriul se va deplasa la Windsor și, odată ajuns acolo, mașina mortuară de stat va merge în procesiune până la Capela St. George, la Castelul Windsor. O slujbă de înmormântare va avea loc apoi în Capela St George.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te