Homepage  / Vedete româneşti

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, de la Insula iubirii 2023, au devenit părinți. Primele declarații

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, de la Insula iubirii 2023, au devenit părinți. Primele declarații
10

de Roxana Mirea,

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, de la Insula iubirii 2023, au devenit părinți. Cei doi au împărtășit pe rețelele sociale ce sentimente îi încearcă în aceste momente. Ema a devenit mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară.  

Ema și Răzvan de la Insula iubirii 2023 au devenit părinți 

Astăzi, 19 septembrie 2023, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, de la Insula iubirii 2023, au devenit părinți. Ema a adus pe lume o fetiță. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe Noah. Aceasta s-a filmat pe patul de spital, înainte de operația de cezariană. După operație, ea a revenit în online. 

Ce credeți? Am cea mai frumoasă fetiță. Este superbă!”, a spus Ema, vizibil emoționată.  

De asemenea, și Răzvan este foarte fericit că a devenit tată. Cu lacrimi în ochi, a intrat pe contul de Instagram și le-a spus urmăritorilor săi că s-a născut prințesa lui.  

„Mă abțin cu greu… Atât s-a putut! A luat 9 că e cezariană, că altfel lua 10. A venit prințesa lui tati! Vă pupăm! Trei kilograme de dulceață. Să aveți grijă de voi!”, a spus concurentul de la Insula Iubirii pe InstaStory. 

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, de la Insula iubirii 2023, au devenit părinți. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ema și Răzvan au plecat despărțiți de la Insula iubirii 2023, după ce el a picat în ispită, fiind foarte atras de Daria. Ema, care a fost extrem de rănită din cauza gesturilor făcute de iubitul ei pe insulă, a dorit să se întoarcă singură în România. După 6 luni de la încheierea filmărilor, s-a aflat că Ema i-a mai dat o șansă lui Răzvan. Ba mai mult, tot atunci s-a aflat că cei doi s-au și căsătorit, iar fanii emisiunii au fost surprinși să vadă că Ema era și însărcinată.  

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, de la Insula iubirii 2023, au devenit părinți. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te